maandag 23 november

Zoekveld

0

Need for Speed brengt intense racegame met een verhaal en miljard customisation-opties

Toen we de eerste trailer van deze game online zagen verschijnen, sprongen onze auto-hartjes verheugd op: oude Porsches, dikke Mustangs, nacht, regen, sinister… Wauw.

In deze urban-undergroundsfeer race je in een grote aaneengesloten open wereld volgens één van de vijf race-filosofiën die de game onderscheidt. Elke filosofie wordt ondersteund door een auto-icoon uit de ‘echte wereld’: van Ken Block tot Morohoshi-san.
Speel de game op vijf unieke manieren: Speed, Style, Build, Crew en Outlaw:
o Speed – Race op topsnelheden
o Style – Drift met deze snelheden door bochten
o Customisation – Pas je auto volledig aan, tot de auto die bij je past
o Crew – Race samen met je vrienden
o Outlaw – De politie ligt altijd op de loer

Need for Speed gaat terug naar zijn roots met deze briljant uitziende game, waar naast het racen, ook het customisen van je racer wederom een enorm aandeel heeft in het spel. Van een eerste generatie Golfje GTI tot een Ferrari 599, je kan ze aanpassen en pimpen naar je eigen (wan)smaak. De mogelijkheden hierin zijn zo eindeloos dat we misschien wel meer uur verwachten kwijt te zijn die perfecte look te creëren dan de daadwerkelijke races te rijden. Klein voorbeeldje: je kan werkelijk iedere kleur uit het gehele RGB spectrum gebruiken, gecombineerd met glans, verzadiging en ‘mate van metallic-heid’. En dit geldt ook voor je velgen, waarvan er ook duizenden in de game lijken te zitten.

En zo heb je dus de mogelijkheid alles tot in perfectie te tunen, mocht je daar geen zin in hebben, dan zijn er tal van arcade-level opdrachten en races toe doen: instappen en wegrijden kan dus ook.

Check voor tips en veel meer info het YouTubekanaal van NFS, de officiële website en NFS op Facebook.