woensdag 20 januari

Zoekveld

0

Simon Beck, sneeuwkunstenaar, maakt een gigantisch kunstwerk hoog in de Alpen

We gaan mee op reis met de prijswinnaar van #Epicwish, die zijn tocht naar het kunstwerk prachtig in beeld brengt met een Samsung Galaxy S6.

Iedere grote reis begint met d̶e̶ ̶e̶e̶r̶s̶t̶e̶ ̶s̶t̶a̶p̶. Een selfie.

Aan het eind van 2015 vroeg Samsung: “Deel jouw grootste #Epicwish en wie weet wordt dat in snowart uitgebeeld”. Deze winnaar, wiens naam we over 2 weken bekend mogen maken, is naar de Alpen gevlogen om aldaar een epische reis te maken. Om de tocht vast te leggen naar het sneeuwkunstwerk van de legendarische snow artist Simon Beck, kreeg de winnaar een Samsung Galaxy S6 tot zijn beschikking, waar hij maar wat graag gebruik van maakt:

...En nog een selfie!

Sneeuwkunstenaar Simon Beck maakt, met alleen een kompas en sneeuwschoenen, de meest ongelooflijke kunstwerken in de sneeuw. Deze zijn vaak zo groot dat je ze alleen vanaf de verte in z’n geheel kunt zien. Dat is ook de schaal waarop de #Epicwish van de winnaar in de sneeuw wordt getekend.

Passen, meten en sneeuwtrappen.

Geniet van de prachtige fotoreportage die gemaakt werd met de Samsung Galaxy S6, waarmee je ook hoog in de bergen prachtige platen kan schieten:

De laatste keer dat de zon ondergaat in de Zwitserse Alpen, voor dat de grote reis begint.


Een momentje in de kou tussen kunstenaar en prijswinnaar.


En dan is het ochtend, tijd om te gaan.


Al heeft nog niet iedereen even veel zin om aan het werk te moeten.


Maar eenmaal onderweg komt de stemming er goed in.


Al was het maar omdat de omgeving zo onbeschrijflijk mooi is.

Dit is alweer het einde van deel 1. Volgende keer krijgen we de ontknoping te zien van deze #Epicwish-reis.

En dan dit: Samsung organiseert dit allemaal natuurlijk om te laten zien wat voor een geweldige foto's die Galaxy S6 kan maken. En ja, geef ze maar eens ongelijk. De S6 heeft optische beeldstabilisatie, een diafragma van f1,9 en een beeldsensor van maar liefst 16 megapixels op zak. De camera start ook nog eens op binnen 0,7 seconden om snel te kunnen schieten zodat je nooit meer die vette momentjes mist. Check Samsung voor meer info!