donderdag 10 maart

Zoekveld

0

Learn to Lead: Defensie zoekt mannen en vrouwen met brains en een koel hoofd

Of je nu van het VWO komt of al een HBO-/WO-studie hebt afgerond; bij Defensie kun je aan de slag

Damn, je moet het maar kunnen. Van de drie challenges die je kunt spelen liep het officierszweet ons in ieder geval over de rug. Geagiteerde SpecOp-militairen die aan de slag willen terwijl piraten een gijzelaar aan dek brengen, maar je hebt geen idee hoeveel gijzelaars er in het ruim zitten. En ondertussen komt er een melding binnen van nóg een koopvaardijschip dat zegt aangevallen te worden. Een Nederlands schip nog wel! Wat ga je doen?

Dit is nog maar een fragment van één van de drie scenario’s die je kunt door lopen om te zien of het iets voor je is, officier worden bij Defensie.

Check de drie missies hier; klik op het plaatje om het scenario te starten:

Learn to Lead-operatie 1: Blue Ocean
Operatie1MinDef

Learn to Lead-operatie 2: Cyber Sword
operatie2mindef

Learn to Lead-operatie 3: Desert Freedom
operatie3mindef

En, hoe beviel dit je? Het is vast makkelijker als armchair-generaal dan in het echt. Maar mocht dit je bloed nu sneller doen stromen, dan is Defensie misschien wel op zoek naar jou.

Want Defensie zoekt hogeropgeleiden voor officiersfuncties die een grote verantwoordelijkheid kunnen dragen, lastige beslissingen kunnen nemen en ook in moeilijke situaties de leiding nemen. Kortom: de leiders van de toekomst. Omdat in veel officiersfuncties techniek een cruciale rol speelt, zoekt Defensie in het bijzonder VWO’ers met wiskunde B en natuurkunde, en HBO/WO’ers met een opleiding Techniek of ICT.

Hey, en we begrijpen het als je nog steeds twijfelt of een carrière bij Defensie wel echt wat voor jou is. Kijk dan zeker ook even op hun site voor de opleidingen en vacatures. Officier bij Defensie, je moet het maar kunnen!