maandag 1 februari

Zoekveld

0

Het sneeuwkunstwerk van Simon Beck, hoog in de Zwitserse Alpen, wordt onthuld

#EpicWish-winnaar bezoekt het kunstwerk in snow art dat voor hem is gemaakt.

Vorige week gingen we mee met de prijswinnaar van Samsung #EpicWish in de Zwitserse Alpen. Deze gelukkige winnaar is Corné Rovers uit Eindhoven. De wens waar hij mee won? “Ik wens Nederland een nieuwe feestdag: de dag van het geluk.” Deze wens werd in snow art gevisualiseerd door sneeuwkunstenaar Simon Beck. Check nu de film waarin Corné de barre tocht ondernam naar het snow art kunstwerk. Ook zie je onder welke weersomstandigheden snow artist Simon Beck dit epische kunstwerk, hoog in de bergen heeft gemaakt met alleen zijn sneeuwtennisrakets en een kompas:

Corné heeft, ondanks de extreme weers- en lichtomstandigheden, alles haarscherp vastgelegd met zijn Samsung Galaxy S6. De full video van dit epische avontuur en info over deze smartphone, vind je hier

Zie hieronder een voorproefje van de foto's van Corné en pro-fotograaf Pascal Imhof, ook hij had een Samsung Galaxy S6 tot zijn beschikking:

Shut up and take my money!

De Samsung Galaxy S6 is de beste smartphone-camera die momenteel op de markt is. Je krijgt de perfecte foto's, zelfs bij weinig licht, dankzij het F1.9 diafragma, de 16 MP frontcamera en 5 MP backcamera, je kan filmen in HD + 4K en objecten zijn altijd scherp in beeld dankzij AF-tracking, want hiermee houdt de camera een bewegend voorwerp automatisch scherp voor je in beeld. Hoe snel de actie ook gaat, bewogen beelden zijn er niet meer bij. En dan start de camera ook nog eens in 0,7 seconden op. Zo mis je niks meer!